Reportatges sobre la meva terra.
Comentaris de llibres.
Crítiques de pel.lícules i documentals.
Impressions sobre espectacles diversos.
Contes i microcontes per adults.
I més.

Hispanola. Vangelis.

29/8/10

Conocerás al hombre de tus sueños.


Una pel.lícula de Woody Allen (guió i direcció).
Música: varis.
Fotografia: Vilmos Zsigmond.
Amb: Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Freida Pinto, Antonio Banderas, Gemma Jones, Lucy Punch.
Comèdia dramàtica.
2010.
98 minuts.
Allen ens presenta aquest cop els amors i desamors de quatre membres d'una mateixa família i la seva peculiar manera de resoldre aquests conflictes sentimentals.
Amb un guió en clau d'humor planer (no rebuscat), tampoc exempt de sorpreses i intel.ligent, el director, especialista en retratar les emocions humanes, tracta de nou el tema tot mostrant el caràcter passatger de l'amor de parella, la imperiosa necessitat de ser estimat i les diverses compensacions a les que hom pot recòrrer en cas de sentir-se frustrat en aquests assumptes.
A destacar una novetat, cap dels quatre protagonistes opta per anar al psicoanalista.
AVÍS: AQUELLS QUE ENCARA CREIEU QUE PODEU TROBAR LA PARELLA DElS VOSTRES SOMNIS, NO ANEU A VEURE-LA, EN SORTIRÍEU MAL PARATS.
Interessant.

3 comentaris:

  1. Quiero ir a verla, a ver si esta semana puede ser.
    Feliz semana, petonets!

    ResponElimina
  2. Lola, el teu bloc ha estat una descoberta: sincerament, m'agrada tot el que proposes a la capçalera, i trobo genial la descripció que fas de tu mateixa, amb humor però sense amagar res. Et segueixo, és clar!

    ResponElimina
  3. Leblansky,
    S'agraeix enormement la visita i el comentari, només dir-te que si em veus recent aixecada faig furor, jo mateixa m'espanto. Riure's d'un mateix sempre va bé.
    Visitaré els teus blocs en breu, ja hi he fet una petita excursió i em sembla que l'humor no hi manca pas, segur que me'n faig seguidora, ara de moment me'n vaig de vacances per uns quants dies.
    Una abraçada.

    ResponElimina