Reportatges sobre la meva terra.
Comentaris de llibres.
Crítiques de pel.lícules i documentals.
Impressions sobre espectacles diversos.
Contes i microcontes per adults.
I més.

Hispanola. Vangelis.

14/11/10

Welcome


http://www.golem.es/welcome/

Una pel.lícula de Philippe Lioret.



2009.

110 minuts.


La cinta ens narra la història d'un inmigrant iranià que emprèn un llarg viatge des de la seva terra per poder reunir-se amb la seva promesa que viu a Anglaterra conjuntament amb els seus pares.

Una proposta molt interessant de cara a reflexionar i prendre consciència sobre la inmigració en tots els aspectes que hi fan referència, però molt especialment en l'actitud que cadascú adopta en respecte als inmigrants que conviuen amb nosaltres.

Imprescindible.

6 comentaris:

  1. Hola Lola, Welcome la tenìa en la lista apuntada. Tenìa mis dudas, pero es bueno saber tu opiniòn. Gracias por recordàrmela. Petonets!!

    ResponElimina
  2. Interesante recomendacion. he decir ademas que no caen en saco roto, casi todas tus recomendaciones me las apunto para verlas, y sueles acertar.
    Un abrazo Lola.

    ResponElimina
  3. Visc a Igualada (cal font). A la pitjor ciutat del mon mundial. Igualada es una merda, i no te res d´ interessant. I la gent? Sempre mira d´ amunt, i son uns "paletos" tots. Lo dit: Igualada classista i analfabeta. Paleta. I soc igualadi. pero respecto mes els de fora (perque jo soc igualadi, catalá i espanyol) que els de dins. Aquestos ultims en donen vergonya aliena.

    ResponElimina