Reportatges sobre la meva terra.
Comentaris de llibres.
Crítiques de pel.lícules i documentals.
Impressions sobre espectacles diversos.
Contes i microcontes per adults.
I més.

Hispanola. Vangelis.

4/2/10

Precipitació política.

Com més anys afegeix un al seu currículum vital, més s’adona que la precipitació no és gens positiva. Alguns, però, semblen no adonar-se’n. Potser no han arribat a la maduresa.

El que vull dir és que segons la meva manera de pensar, els personatges públics i, molt especialment, els nostres líders polítics haurien de mirar de ser una mica més cauts.

I, és que, darrerament ens en engalten algunes, sense matisar, que semblen expressament triades per a deixar-nos amoïnats uns quants dies.

És que no saben que abans d’anunciar i/o prendre mesures dràstiques en l’àmbit laboral s’ha d’haver negociat i pactat amb els interlocutors socials que representen els interessos dels perjudicats?.

L’ensurt ha estat d’una intensitat considerable en estrats professionals amb feines particularment feixugues, per no dir en altres branques amb treballadors que han cotitzat molts anys i que ja tenien la jubilació al coll. Els ànims estan per terra.

Mentre l’olla de cols està a punt de sobreeixir, alguns cansats de treballar treuen foc pels queixals, d’altres, els més joves, sense feina ni en perspectiva, es freguen les mans a veure quina una en faran.

3 comentaris:

  1. Esta es la situación política que a tantos nos inquieta. Seas de un lado o del otro, existen las evidencias sobre las cosas mal hechas, las improvisaciones, y el rumbo que esta tomando este país. Como todos tus post, una buena reflexión

    ResponElimina
  2. Una resposta es: http://www.facebook.com/posted.php?id=278319857207&share_id=284224948190&comments=1

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó. I per solucionar l'alarma creada, què faran? Diran que es tractava d'un globus sonda, per veure la reacció de l'opinió pública. A un cantó i a l'altre, manca professionalitat, seriositat, i sobretot, sobretot, sentit comú.

    ResponElimina