Reportatges sobre la meva terra.
Comentaris de llibres.
Crítiques de pel.lícules i documentals.
Impressions sobre espectacles diversos.
Contes i microcontes per adults.
I més.

Hispanola. Vangelis.

30/3/10

Ruta Nocturna del Cementiri de Poblenou. Barcelona.


Acompañada dels meus companys bloggers, el Toni, l'Esther, el Ksawery i la Lilith, tot i que vaig trobar a faltar, i molt, el Patxi, la Núria, la Marina i el J.F.Lara, vaig anar a fer la visita nocturna al Cementiri de Poblenou a Barcelona. Una interessant iniciativa, de la qual tots en vam gaudir. D'altres companys del grup de facebook "Apoyamos la Ruta Europea de Cementerios" també hi van estar, tot i que no vam coincidir per qüestions horàries.

Jo no us explicaré la ruta perquè en Ksawery i la Lilith n'han fet un post molt detallat en el seu bloc. http://angelesdescarnados.blogspot.com/2010/03/ruta-noctura-por-el-cementerio-de.html, tan sols us explicaré les meves sensacions i us oferiré algunes de les imatges que vaig poder captar.
Us he de dir que el fet de visitar un cementiri de nit va ser per mi una experiència nova, que us aconsello de totes totes.
L'excel.lent organització de la ruta, l'acompanyament d'uns guies ben informats i eficients comunicadors, per no parlar d'una il.luminació amb espelmes totalment adequada al lloc i al moment, i dels músics repartits al llarg de tot el recorregut van constituir una ambientació ideal en un escenari captivador, vegeu sinó algunes mostres d'art funerari que hi podem trobar.

7 comentaris:

  1. Nena,hem de tornar de dia,has fet unes fotos genials!!

    ResponElimina
  2. Jo, que envidia. Tiene que ser una gran experiencia. Ya podía haber coincidido la visita con el fin de semana que estuve allí. Si el cementerio de día ya es una preciosidad, de noche además cautivador. Que bonitas las fotos ...

    ResponElimina
  3. ¡Grandes fotos Lola!

    De alguna foto complementan las nuestras, ya que en nuestra entrada no hemos puesto las que hicimos con flash para conservar ese efecto que da la luz de las velas.

    Ya verás cuando vayamos de día, te vas a volver loca.

    ResponElimina
  4. M'uneixo a la resta: unes fotos genials!
    Hem de tornar una altre cop i de dia, que ens queden moltes fotos per fer i molt per veure.
    Un post genial, de veritat.

    ResponElimina
  5. La verdad es que tengo muchas ganas de volver. Me habeis contagiado vilmente, quizá tenga razón el refran: "Dime con quien andas y te diré quien eres".

    ResponElimina
  6. Geniales fotos Lola, esas velas con las esculturas ¡que mal me supo no poder ir! pero bueno, espero que habrán otras ocasiones.
    Je je je, es cierto eso de "dime con quien andas" para mi ha sido algo muy especial el haberos encontrado.
    Una abraçada:-)

    ResponElimina
  7. Hola Lola
    felicidades por esas fotos tan increíbles. la verdad que he estado dos veces en esas visitas nocturnas y jamas logre unas fotos como esas. habrá que seguir insistiendo a ver si lo consigo. Un abrazo

    ResponElimina